La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari i mostrar contingut relacionat amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
la casa de la teva vida construeix, reforma o millora

Història

PROMOTORA DE CIMENTS RAJOLES I ROCALLA (PROCAR) és una empresa familiar fundada el 1930 amb el nom del seu fundador JOSE PORCAR.
El seu fill i a continuació els seus successors han ampliat el negoci de venda de material de construcció d'acord a les necessitats dels seus clients i del mercat incorporant dia a dia les innovacions del sector de la construcció. La continuïtat de la nostra empresa es basa en la nostra capacitat de adaptació a les noves tendències i a les noves tecnologies i sobretot a la nostra honestedat i claredat de les nostres actuacions.
La nostra major virtut és el nostre servei i atenció al client. La satisfacció dels nostres clients és el nostre principal objectiu. Per aquest motiu, si desitja fer-nos qualsevol consulta no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

A la nostra experiència hi afegim la dels nostres col·laboradors i proveïdors de primeres marques que ens ajuden a gestionar i solucionar les seves necessitats.

-Estem a la seva disposició-