La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari i mostrar contingut relacionat amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
la casa de la teva vida construeix, reforma o millora

Història

IMG_20151105_175959705_HDR

 Materials de construcció Les Guilleries, va néixer el setembre de 1985 amb la voluntat de ser, a més del magatzem per a la construcció del nostre poble, una empresa de serveis
(Anem a repartir palet a palet pel poble amb la carretilla elevadora).

El setembre de l'any 2000, vàrem iniciar les obres per ampliar la nostra exposició de paviments, revestiments i sanitaris. 

El març de l'any 2001 vam entrar a formar part de Grup Gamma, amb seu a Sallent. Grup Gamma és la central de compres més gran que hi ha a Espanya al sector de la construcció i, això ens permet oferir molt producte a preus excepcionals.

A les Guilleries - Grup Gamma estem a disposició de poder oferir als nostres clients i amics, les millors ofertes de producte per a banys, tant de marques pròpies, com de les marques més prestigioses i conegudes que hi ha al mercat, sempre a preus molt ajustats.

Per això posem a la vostra disposició tant la guia de banys on podeu consultar models, mides, preus, ect. com també la nostra exposició de 300 m2 on hi podeu veure molts d’aquests models. 

També som experts en reformes de banys i cuines, on podem ensenyar-vos en 3D el vostre projecte.

I a més, tot en paviments, revestiments, parquets, construcció, aïllaments, pvc, impermeabilitzants, additius i ferreteria per a la construcció, etc. 

Podeu seguir les últimes novetats a INSTAGRAM I FACEBOOK.

logo guilleries gamma